29.07.2014, 02:45 UhrDeutsch | English
Hallo Gast [ Registrierung | Anmelden ]

Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen
Vorheriges Thema anzeigen Druckerfreundliche Version Einloggen, um private Nachrichten zu lesen Nächstes Thema anzeigen
Autor Nachricht
frapelli
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 09:21 Uhr



Anmeldung: 24. Aug 2005
Beiträge: 43

[quote="devil"]you can use a version from /testing, which is supposed to work.

greetz
devil[/quote]

IT WORKED!

Downgraded wodim and cdrecord from testing repo, and now it works!
Of course!
Thanks
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
hifi25nl
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 10:09 Uhr



Anmeldung: 16. Jun 2005
Beiträge: 72

The version from testing is giving the same problem: is 1.0~pre4-1.1 instead of 1.0~pre5-1.1.

----oh! I forgot to downgrade also wodim. Now k3b is working!
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
hubi
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 10:55 Uhr



Anmeldung: 22. Jan 2006
Beiträge: 1296
Wohnort: Budapest
Just made a screenshot of the "Einstellungsassistent" (don't know how it's called in English) from my working, dist-upgraded k3b from SID:
http://img297.imageshack.us/img297/9604/k3bla9.png

Hope there is a clue in there.

hubi

_________________
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
zonker666
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 14:02 Uhr



Anmeldung: 21. Jun 2006
Beiträge: 45

yes that would be nice, but how do i do that?
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
hubi
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 14:15 Uhr



Anmeldung: 22. Jan 2006
Beiträge: 1296
Wohnort: Budapest
Is there a cheat in the grub line like
Code:
hdc=ide-scsi
?

That might help if it is a hardware problem.

hubi

_________________
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
devil
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 14:16 Uhr
Team Member
Team Member


Anmeldung: 06. Mai 2005
Beiträge: 3087
Wohnort: berlin
zonker,
Code:
apt-get install wodim/testing


greetz
devil

_________________
<<We are Xorg - resistance is futile - you will be axximilated>>

Host/Kernel/OS "devilsbox" running[2.6.19-rc1-git5-kanotix-1KANOTIX-2006-01-RC4 ]
CPU Info AMD Athlon 64 3000+ clocked at [ 803.744 MHz ]
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
zonker666
Titel:   BeitragVerfasst am: 12.11.2006, 20:22 Uhr



Anmeldung: 21. Jun 2006
Beiträge: 45

thx, now k3b runs again Smilie
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
hifi25nl
Titel:   BeitragVerfasst am: 13.11.2006, 12:06 Uhr



Anmeldung: 16. Jun 2005
Beiträge: 72

However "continue multissession" is not working.

Piero
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
UncleDeadley
Titel:   BeitragVerfasst am: 20.11.2006, 22:04 Uhr



Anmeldung: 24. Jun 2006
Beiträge: 90
Wohnort: Muppet Theater
I get the following error with K3B:
System locale charset is ANSI_X3.4-1968
Your system's locale charset (i.e. the charset used to encode filenames) is set to ANSI_X3.4-1968. It is highly unlikely that this has been done intentionally. Most likely the locale is not set at all. An invalid setting will result in problems when creating data projects.
Solution: To properly set the locale charset make sure the LC_* environment variables are set. Normally the distribution setup tools take care of this.

How do I change the locale charset? Google has not been my friend on this one. I figured out how to check it, but I don't really understand the output.
Code:

/usr/share/locale# locale
LANG=C
LANGUAGE=us
LC_CTYPE="C"
LC_NUMERIC="C"
LC_TIME="C"
LC_COLLATE="C"
LC_MONETARY="C"
LC_MESSAGES="C"
LC_PAPER="C"
LC_NAME="C"
LC_ADDRESS="C"
LC_TELEPHONE="C"
LC_MEASUREMENT="C"
LC_IDENTIFICATION="C"
LC_ALL=
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Website dieses Benutzers besuchen  
Antworten mit Zitat Nach oben
hifi25nl
Titel:   BeitragVerfasst am: 21.11.2006, 19:02 Uhr



Anmeldung: 16. Jun 2005
Beiträge: 72

I had the same problems, you can make a "dpkg-reconfigure locales" and there you can choose the default one.
For Euro see:
Zitat:

So, in my case, I have changed /etc/environment adding
Zitat:

export LANG=it_IT@euro
export LC_ALL=it_IT@euro


Howevever, since K3b now (with wodim) cannot make a correct copy "on the fly" of a CD and cannot make a multissession CD, I have switched for the moment to Nerolinux.

Piero
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
UncleDeadley
Titel:   BeitragVerfasst am: 21.11.2006, 19:09 Uhr



Anmeldung: 24. Jun 2006
Beiträge: 90
Wohnort: Muppet Theater
Thanks Piero for the helpful information and link!
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden Website dieses Benutzers besuchen  
Antworten mit Zitat Nach oben
Beiträge vom vorherigen Thema anzeigen:     
Gehe zu:  
Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen
Vorheriges Thema anzeigen Druckerfreundliche Version Einloggen, um private Nachrichten zu lesen Nächstes Thema anzeigen
PNphpBB2 © 2003-2007 
 
Deutsch | English
Logos and trademarks are the property of their respective owners, comments are property of their posters, the rest is © 2004 - 2006 by Jörg Schirottke (Kano).
Consult Impressum and Legal Terms for details. Kanotix is Free Software released under the GNU/GPL license.
This CMS is powered by PostNuke, all themes used at this site are released under the GNU/GPL license. designed and hosted by w3you. Our web server is running on Kanotix64-2006.