13.07.2014, 05:59 UhrDeutsch | English
Hallo Gast [ Registrierung | Anmelden ]

Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen
Vorheriges Thema anzeigen Druckerfreundliche Version Einloggen, um private Nachrichten zu lesen Nächstes Thema anzeigen
Autor Nachricht
abarbarian
Titel: No sound in HDD install ?????  BeitragVerfasst am: 18.04.2008, 14:33 Uhr



Anmeldung: 09. Apr 2008
Beiträge: 10

ok so I tried the Live CD and I managed to get saudio files to play and also video files to play . So I installed top a hard drive and now I have no sound at all . I have graphics in Kaffeine and Amarokk . Also in M Player when I try to play clips from the internet through Iceweasel . However I have no sound at all . This must be a software glitch as I have sound when running the Live CD .
Any ideas folks ?

Idee
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
Kano
Titel: No sound in HDD install ?????  BeitragVerfasst am: 18.04.2008, 16:51 Uhr



Anmeldung: 17. Dez 2003
Beiträge: 16214

Happens when you have USB cam or so connected on bootup, you can unload those drivers using

su
alsaconf
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
abarbarian
Titel:   BeitragVerfasst am: 22.04.2008, 22:56 Uhr



Anmeldung: 09. Apr 2008
Beiträge: 10

Hi . I have no cams or usb bits connected . Only the usb external hard drive .
Still I did as you suggested and now the sound works fine in Kaffeine and Amrock . Have not had a chance to try through FF for internet clips .

I have found it seems to have disrupted something as it is very difficult to turn the pc of now , I have to use a command line prompt . Could it be something to do with , see pic . I clicked YES at this prompt but did not do any configuring .

Also have posted a walkthrough with pics that folk may find useful .

http://www.pcreview.co.uk/forums/showth ... st11903341



sound11.jpg
 Beschreibung:
 Dateigröße:  66.18 KB
 Angeschaut:  11332 mal

sound11.jpg


 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
Kano
Titel:   BeitragVerfasst am: 22.04.2008, 23:39 Uhr



Anmeldung: 17. Dez 2003
Beiträge: 16214

Thats nothing to click, press ENTER on keyboard...
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
abarbarian
Titel:   BeitragVerfasst am: 23.04.2008, 21:47 Uhr



Anmeldung: 09. Apr 2008
Beiträge: 10

Thanks again . It looks like everything has settled down and is running normally now .
 
 Benutzer-Profile anzeigen Private Nachricht senden  
Antworten mit Zitat Nach oben
Beiträge vom vorherigen Thema anzeigen:     
Gehe zu:  
Alle Zeiten sind GMT + 1 Stunde
Neues Thema eröffnen   Neue Antwort erstellen
Vorheriges Thema anzeigen Druckerfreundliche Version Einloggen, um private Nachrichten zu lesen Nächstes Thema anzeigen
PNphpBB2 © 2003-2007 
 
Deutsch | English
Logos and trademarks are the property of their respective owners, comments are property of their posters, the rest is © 2004 - 2006 by Jörg Schirottke (Kano).
Consult Impressum and Legal Terms for details. Kanotix is Free Software released under the GNU/GPL license.
This CMS is powered by PostNuke, all themes used at this site are released under the GNU/GPL license. designed and hosted by w3you. Our web server is running on Kanotix64-2006.